Saturday, 10 March 2012

I think I wanna ..........



Leave my family , my friend , and ... dia . But , I don't think if he is my someone special in my life but I don't know .. every my single day .. I always miss him even we are ____________ but seriously , I never wish that I will be his 'someone special' . Sorry ~
Aku tak tahu kenape tahun nieh sejak , perhaps bulan Februari yang lepas , aku cepat terase dengan dia . Mean , kalau dia tak say something about me , I was like terasa maybe . Yah kadang-kadang dia tuwh bukan ada mood sanget :o Subhanallah .. Aku rasa aku dah dapat jawapan . Disebalik kehadiran dia dalam mimpi-mimpi aku yang lepas , Allah nak bagi petunjuk untuk kami berbaik . And , aku dah ada 'ayat' untuk tegur dia tapi .. I need Scha and Ana to help me because both of them adalah orang yang aku rapat and also , mereka berdua jugalah yang rapat dengan si dia . Insyaallah .. Aku dah bersedia .. Tapi .. Tipulah kalau aku cakap aku tak gentar .. Takut tapi .. Aku nak hentikan semua nieh ! Lagi pown kite orang tak macam masa mula-mula  kite orang gaduh ..

Aku nak , one day before I leave Malaysia and perhaps I never come back to Malaysia until kerja belum selesai , aku nak berbaik dengan dia .. Scha said "Firasat aku kata korang akan berbaik lepas hari jadi kau sebab korang gaduh lepas hari jadi kau" . Hahahaha yeah I hope so :) Amin . 

Tapi .. Dia bukan ditakdirkan untuk aku .. Cuma , ada perasaan sayang sahaja .. Tak lebih daripada itu . I'm swear :)


✿..Sesekali terfikir tentang jodoh, pada akhirnya kelak dengan SIAPA aku akan MENIKAH..siapakah dia yang akan menjadi IMAM dalam solatku, siapakah dia yang akan menjadi NAKHODA dalam bahtera rumahtanggaku..✿ 

♥♥ Allah adalah sebaik-baik pengatur..HIKMAH pasti ada di hujung lorong ujian..cuma, manusia selalu KURANG SABAR..belum sampai ke hujung jalan, sudah BERPUTUS ASA..lalu, bagaimana mahu sampai kepada hikmahnya? Jodoh, memang misteri Ilahi..sampai masa dia PASTI datang..membawa kita terbang bersama cuma perlu SABAR..♥♥