Sunday, 15 July 2012

Many things to say :-)



Assalamualaikum ! :-) Yeah , many things to say . July , August , September , October then November ! Walaupun I'm not ready yet untuk spm on November nieh , tapi jauh di sudut hati , aku tak sabar .. ya tak sabar nak menjauhkan diri sejauh mungkin daripada orang-orang hipokrit . Serius . Tapi aku terima sume nieh slow-slow dan buat mcm biasa jek . Tak payah nak melatah , just do it ! :-)



Yeh I miss her so much :/ Kawan baik mase dkt smp , Zuriena . Form 1 kite orang berkenalan di smp , form 2 on March 2009 I leave her and ............. 7 July 2012 kite orang bertemu kembali di tempat yang same ! Mcm jejak kasih kan ? Hehehehehe . Actually ada kisah sebab aku tinggalkan dia , tapi semua ini ada hikmah disebaliknya :-) Walau bagaimanapun , I love her so much and never forget her !


Di tempat yang same jugak , sekolah aku ada buat hari sukan dkt smp . Actually aku malas pergi , tapi bile ingat hadiah , ha pergi jela . Dan berkesempatan lah jugak nak jumpe Zuriena :-)
Aku usha panas jek ..... Bengang dapat nombor 3 jek . Hahaha . Tapi Alhamdulillah , dapat lah jugak :-)


Cantik jugak gambar Canon 600D :-)


On 11 July , ade Hari Keusahawanan . Yeh nieh gerai kelab aku , Fotografi dan Pelancongan , tapi sekejap jek aku ulang alik dtg gerai nieh , sebab ............................


Sebok jual ayam ! Hahaha . Start pagi tuwh , sebok isi sos cili . Tukar shift , sebok golek-golek ayam dalam tepung . Last shift , goreng ayam . Hahaha tapi pastu aku tukar ngn orang lain . Abes muke berminyak -.- But we had fun :-)

Done ! :'D

Sunday, 1 July 2012

4 bulan lagi ? Hmmmmmmmmmmm :-)


Ape maksud 4 bulan lagi ? Ya sesungguhnya ianya bermaksud , spm lagi 4 bulan . So aku mengaku , sekarang baru aku rasa feeling-feeling nak belajar . Mungkin aku dah tak boleh main-main , ya but aku masih lagi boleh menyanyi dalam kelas untuk menghidupkan suasana yang riang . Ya begitulah gayanya . Plus , Ramadhan akan datang . So ........ jadual aku padat ! Tambahan pula , lepas raya ada trial . Wow . Itu yang menarik .



Indah betul buat soalan maths :-) *baru ku sedar , maths itu seronok . add math ? hmmm yeh on the way untuk rase indah . Muehehehehe :*



Ish ish ............................


Yer aku kiut . Terima kasih . *gurau terlebeh*