Saturday, 26 May 2012

Photo of you


Assalamualaikum ya ukhti ! Aku rase macam setahun tak bukak blog aku nieh , heee tipu lebeh ! Alhamdulillah exam pown dah abes and cuti dah pown start hari nieh . So selamat bercuti chui :)Apa plan korang eh cuti nieh ? Me ? Adela kowt beberapa agenda nak buat and ya anak-anak pmr and spm jangan lupa study . Kalau malas sangat nak belajar , amek buku mathematics past year questions , and buat ! Serius tak bosan :)



Pada beberapa minggu yang lepas dan aku tak ingat berapa hari bulan tapi hari Sabtu , Me , Syafiqah , Endang , Marina and Jannah pergi Perpustakaan Kuala Lumpur untuk Program Ambang Peperiksaan . Seriously , AWESOME ! :)

Maafkan saya ... Gambar di atas kabur ...

I said awesome because of him ! Yeahhh ! Dia memang penceramah yang awesome and hensom ! Ya dalam gambar memang tak hensom , first time jumpe memang tak hensom . Tapi bile dia dah start cakap , pehhhhh macam Zizan weh cara dia ;)
As I know , dia orang Penang and keturunan Mamak . Name pown orang Penang , memang lahhhhhh hensemmm :)









Muehehehhehe !

Okeyh sampai di sini sahaja cerita pasal program tuwh :)

Now nak share gambar sikit mase hari guru :)


Teachers :) *apehal kabur nieh ? Ehhh Syahmi nieh , snap pown tak betol !




Suke gambar nieh ! Heeee :)



Nak jugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) *thank you Rider !


Waduh waduh ... 


Cool :)

Sekian ...

Saturday, 5 May 2012

._.



Assalamualaikum . Jyehhh rindu belog nieh :) K by the way sekarang memang takde masa pown sebab tengah sibuk and get ready for mid year exam on this Monday ! Choy ._. Tapi seriously aku suke exam kali nieh sebab ..................... heewwwwww adela :) Jadi , saya ingin mengucapkan tahniah dan selamat pengantin baru untuk Awal Ashaari dan Scha Al Yahya . Wow , how sweet both of them :* Tadi dekat kedai , tengok paper apetah , cover depan ade cakap yang dorang akan honeymoon dekat New York . Pewitttttt :*



 
Siapakah ? K kejappppppp :*





HE IS IZZUE ISLAM :) HOW SWEET HIS NAME , HEHEHEWWW :'D
Sape yang tengok cerita Senyuman di Kuala Lumpur atau Jangan Ambil Padang Kami , korang mestilah kenal dia nieh . By the way dia pown artis baru untuk KRU . Dia punya kumpulan pown hensom hensommmmm :') Tapi aku tidak berkesempatan berkenalan dengan yang lain . Muahahahahahahaha tipu lebeh :p



Nieh gaya dia yang terbaru . Jyeahhhh style lah Jai ! *tiru gaya Syahid cakap . Hahahaha . 
Sebenarnyaaaaaaaaaaaaaaaaaa kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ... salah satu sebab aku minat dia sebabbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb ....................

Dia orang Kelate ! Choy !



Walau bagaimanapunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ...
















Khairul Fahmi tetap di hati ! Huwa huwa huwa :')



...sebenarnya banyak yang aku nak merepek lagi nieh , tapi masa tidak mengizinkan . Assalamualaikum ya ukhti :)