Sunday, 18 September 2011

Off the line :)

Assalamualaikum . Cikgu kite cakap , 6 Oct ada final exam . Sampai 21 Oct kowt . Yela tuwh , betol betol betol 21 Oct . Jadi , kita merasmikan , off the line dalam masa yang terdekat . Sebab kita nak buat sebaik mungkin . Apatah lagi , math dan add math kite tak pernah lulus . Jadi , inilah masanya untuk kite buktikan yang kite boleh luluskan kedua-dua subjek ini ! Dapat A ? Pown boleh . hikhokhikhok . Kite tak nak cakap jek . 
Menyesal dahulu pendapatan , menyesal kemudian tiada gunanya lagi . Jadikan peribahasa ini sebagai semangat untuk meneruskan kehidupan ini :D #hamboi ~




Sayang mereka :) #ada seorang yang tidak ada dalam gambar ini . Tidak mengapa . Next time okeyh !




I love you :)

Tuesday, 13 September 2011

Sedang memikirkan cara-cara untuk mendapatkan dikau wahai kekasih pujaan hatiku buat sekian lamanya :)




Kalau pergi kedai tengok casing iPhone yang comey-comey , I felt jelesnyeeeeeeeeeeeeeeeee :/ 
#You will be mine baby ! Don't worry :D

Monday, 12 September 2011

Today I was tired and happy :)

Hello hello hello boypreng and girlpreng ! OMJAYYY today I was tired because today always berjalan berjalan berjalan . Hehehewww . Firstly , plan dengan Endang and Syafiqah nak pergi makan kat McD Jalan Pahang . After that , Farella nak follow us . Okeyh good , 4 orang bestlah kan . Bile balik jek , Endang call Syafiqah , she said dye tak boleh pergi . Ouh damn ! Grrrrrrrrr ! Alang-alang dekat lrt tuwh , naik jela pergi PWTC for lepak kat McD The Mall . Since balik sekolah tuwh sampailah dekat pukul 5 petang tadi baru sampai rumah . Ouh penat !



Yang lucunya , masa aku beli air kat Starbucks tuwh , 2 mamat yang kerja kat situ looks like excited bile tengok name tag aku . Sorang tuwh siap nyanyi lagu Erra Fazira lagi . Hahahaha . Peminat setia katanya ;p Hahahaha feeling-feeling artis pulak aku . #lambat lagi ;p




Impian saya :) Bila lah kan ? Satu jek prinsip yang aku pegang ; Tiada yang mustahil di dunia ini jika disertakan usaha , doa , dan tawakal . InsyaAllah :)




16 kali tengok , comey jugak nenek aku nieh . #Muda beno nenek aku nieh :) Hakhakhakhakhak ;p




Sejauh mana kita berada , sedekat mana kita berada , selama mana kita tidak berhubung , sekejap mana kita berhubung , KAU TETAP DI HATI KU :) #ecehcehcehceh :D




Ya betol :)

Sunday, 11 September 2011

Hello ! Air panas air panas !

Assalamualaikum . Wah long time I didn't update my belog nieh . Biasa , tak sempat dan takde masa . Sibuk jaga anak , hahahahaha . Anak kucing okeyh :) hikhokhikhok . Kalau korang tengok title kat atas tuwh , takde kene mengena pown . Hahahaha ;p Ouh yer , I just knew , rupa-rupanya Najwa Latif tuwh form 4 baru . Korang kenal dye kan ? Ala mesti korang pernah dengar lagu nieh "Kita berkenalan hanya dalam laman muka buku . Kau hantar petanda suruh aku terima kamu , oh oh oh . Hatiku rasa sesuatuuuuu ..."





Best kan ? Baru form 4 Najwa Latif tuwh dah famous . Kalau gitu aku nak jadi artis jugaklah . Hahahahaha takde maknanya aku nak jadi artis . Nak masuk Ustazah Pilihan tak cukup umur lagi . hikhokhikhok . *tetibeeee !




Ouh yer , last Wednesday , aku tak pergi sekolah sebab semangat nak pergi KLIA sebab nak jemput tunang aku Khairul Fahmi yang baru balik dari luar negara . #Okeyh I'm liar , sorry gurau senda . Hahahahaha . Bukanlah , aku jemput nenek aku baru balik Mekah . Setelah sebulan berada di tempat suci itu , akhirnya kembali juga ke tanah air . Hujan emas di negeri orang , hujan batu di negeri sendiri . #takde kene mengena ! Maaf kalau korang nak tahu , skrg aku borak-borak kosong pown , akan terselit jugaklah beberapa peribahasa . Seronok jugak bercakap mcm dlm karangan . Hehehehewwwwwww :)






Ha makanan-makanan di atas adalah sebagai hiasan blog sahaja . Harharhar . Okeyh okeyh okeyh anak-anak , tuwh makanan yang aku makan masa kat airport hari itu . Banyak kan aku makan ? Satu habit terbaru aku skrg , kalau jumpa makanan yang sedap sedar menari tertarik , terus aku snap pakai hp then upload through hp masuk fb . Hehehewww :D *takde keje cari keje !





Okeyh masa aku kat sana jugak , I bought something yang sampai skrg aku tak bukak-bukak lagi . *sayang beno nak bukak , kahkahkah ;p Perfume by Anna Sui , Rock Me ! Cool right ? Aku suka sgt bau dye . Plus ce tengok botol dye , bentuk gitar pastu ade kaler pink purple giteewwwwww !





Cantik kan ? Kalau korang peminat perfume tapi nak harga yang terbaik dari ladang , korang pergi KLIA tak pown LCCT pown boleh . Mane-mane airport lah tapi so far aku suke kat KLIA okeyh :) Kalau kat LCCT tuwh aku tak ingat , nanti bulan 11 aku buat review . hikhokhikhok ;p






Anak-anak , skrg saya takde masa nak menggedik menggatal menggaru menyanyi menari bergoyang bergerudi , ha mmg semua takde masa . Sebab bulan depan dah final exam . Hamboi asal lah cepat beno nak exam . Dah mcm budak form 3 nak pmr dah aku nieh . Bulan depan exam dan ada masa saya online . Kalau online pown kat hp itu pown nak check notification . Saranghae :)

Sunday, 4 September 2011

Setelah seminggu beraya di kampung ...




Pergi sekolah , mintak dengan sume orang duit raya . Sape tak bagi kene belasah macam Botak belasah Daim dalam cite Juvana . hikhokhikhok :D


Selamat datang buku teks , buku tulis , kertas-kertas yang akan memenuhkan beg aku , lepastu letak kepala atas meja sementara mood raya masih ada .





AMARAN : Alamak ! Sebenarnya folio akaun aku dah jadi ape ha ? Dah jadi rendang kowt ;p