Monday, 19 December 2011

Assalamualaikum . Rindu belog kite nieh :) Oh yer , you know what , finally aku jumpe jugak tutorial nak pakai shawl macam Imaa . You know Ima ? Ima Sahaja ? Kalau tak kenal juga aku lepuk laju-laju ! xoxo .

Dia sangat comey kan ? Please lha , geram betol aku tengok dye ! Tayah make up pown cantik . Natural beauty katakan :)
Oh yer , aku tengok dekat facebook aku kan . Aku tengok lha gambar-gambar someone girl nieh . Boleh dikatakan sekarang style shawl dye macam Ima pakai nieh . Bile aku siasat balik , boleh dikatakan Ima nieh sumber inspirasi lha . Ceh ceh ceh ;p 
Then , cari punye cari , jumpe jugak lha tutorial video by Ima Sahaja :) Ingatkan susah , bileh tengok video dye a few times , boleh lha :)





Learn and try by yourself ;)