Wednesday, 14 December 2011

Chef or Celebrity Chef ? :)

Assalamualaikum . Wahhh semakin seronok pulak blogging nieh . Hewhewhew . Oh yeah , back to our topic ! Chef or Celebrity Chef ? Hewhewhew . For your information , I just got 'new inspiration' . What I mean ? Yeh , seriously I wish to learn culinary arts . For what ? Hmmmmmmmm . I guees you know . Hahaha ;p

You know them ? Kalau tak kenal aku dush laju-laju ! Hahaha . Kalau korang suke sangat tengok MasterChef Malaysia , korang memang kenal lha kan . Mereka adalah juri untuk program masakan tersebut . And , started when I was followed that program , I wish to learn culinary arts :)

Dannn , siapa yang suke layan Indopek dekat Astro , for sure korang kenal wanita ini kan . Hehehewww . She is Farah Quinn , indonesian celebrity chef . Cantik kan dye ? 

Okeyh kalau aku cakap nieh mesti korang nak gelak . Kayy gelak dulu ? Hahaha . KKK SERIUS ! 
Aku nak buka restoran . Kelakar ? Okeyh tidak langsung ! Hahahaha ;p 
Yes , I'm serious ! Tapi tapi , belum tentu 100 % aku nak amek course culinary arts nieh nanti . Sekarang tengah research jek dulu . Kalau tak amek course culinary nieh , insyaallah amek course like accountant / finance / bussiness and something like that . Tapi serius aku nak belajar culinary arts nieh . Tengok dulu camano eh :)

Jauh di sudut hatiku , aku nak jadi selebrity chef ... Huwhuwhuw ~
Okeyh perasan -.-