Saturday, 26 May 2012

Photo of you


Assalamualaikum ya ukhti ! Aku rase macam setahun tak bukak blog aku nieh , heee tipu lebeh ! Alhamdulillah exam pown dah abes and cuti dah pown start hari nieh . So selamat bercuti chui :)Apa plan korang eh cuti nieh ? Me ? Adela kowt beberapa agenda nak buat and ya anak-anak pmr and spm jangan lupa study . Kalau malas sangat nak belajar , amek buku mathematics past year questions , and buat ! Serius tak bosan :)



Pada beberapa minggu yang lepas dan aku tak ingat berapa hari bulan tapi hari Sabtu , Me , Syafiqah , Endang , Marina and Jannah pergi Perpustakaan Kuala Lumpur untuk Program Ambang Peperiksaan . Seriously , AWESOME ! :)

Maafkan saya ... Gambar di atas kabur ...

I said awesome because of him ! Yeahhh ! Dia memang penceramah yang awesome and hensom ! Ya dalam gambar memang tak hensom , first time jumpe memang tak hensom . Tapi bile dia dah start cakap , pehhhhh macam Zizan weh cara dia ;)
As I know , dia orang Penang and keturunan Mamak . Name pown orang Penang , memang lahhhhhh hensemmm :)









Muehehehhehe !

Okeyh sampai di sini sahaja cerita pasal program tuwh :)

Now nak share gambar sikit mase hari guru :)


Teachers :) *apehal kabur nieh ? Ehhh Syahmi nieh , snap pown tak betol !




Suke gambar nieh ! Heeee :)



Nak jugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :) *thank you Rider !


Waduh waduh ... 


Cool :)

Sekian ...