Saturday, 28 April 2012

I wish ♥


Assalamualaikum and Happy Saturday :) Okeyh okeyh rasanya dah lama kan aku tak bercerito panjang dekat belog nieh . Hehehewww rindu ♥ Berdasarkan tajuk di atas , apa yang aku wish sangat nieh kan ;)


Cupcakes ? Aku mengidam cupcakes ke ? Hehehewww adela sikit tapi aku bukan nak cerita aku nak makan cupcakes tapi ... aku nak buat bisnes :) Hehehewww serious . Hmm ya I got many reasons nape aku pilih bisnes nieh tapi aku memang minat bab-bab pastry nieh ;) Dan of course bukan sekarang aku nak run bisnes nieh . Mungkin , Insyaallah kalau Allah izinkan , hujung tahun nieh . Lagi pown sekarang nieh memang tak lah sebab busy nak spm :)


Lepas aku belajar buat kek , kena belajar pulak decorate atas kek :)


Insyaallah ... Pown begitu 

Semoga Allah S.W.T. izinkan :)