Tuesday, 7 February 2012

No title . Just read it .

Assalamualaikum . Alhamdulillah masih diberi nafas baru untuk mengharungi kehidupan yang sentiasa mencabar ini . Chui , ini bukan merepek tetapi inilah dunia . Peace :) So , started on last Saturday until today diberi cuti sekolah selama 4 hari dan dalam tempoh itu juga lha semangat aku entah kemano -.-





You know what , pelajar form 5 tidah seharusnya diberi cuti yang 'lama' . Just cuti on weekends jek dan bila melebihi 3 hari , mulalah gila meroyan camni . Nak study pown takde mood -.- Sabar sabar sabar . Tahun SPM , memang tahun mencabar . Mase zaman UPSR dulu , hmm I think itu baru sahaja permulaan . Mase zaman PMR , lepas trial baru rasa insaf biar pown 2 minggu lagi nak PMR . Tapi zaman SPM , baru habis bulan Januari , kalau tidak dikawal dengan baik , boleh gila meroyan . Astaghfirullah hal azim . Kalau macam nieh lha mood aku selalu , rasa nak mengamuk jek . Ish ish ish , tak patut -.-


Love it :) Betul tuwh . 
If it's not okay , it's not the end . Yeh . Tiada kejayaan tanpa usaha :)


Terapi masalah dari segi makanan ialah , menikmati ice cream tutti frutti . Nak tahu kenapa ia boleh diklasifikasikan sebagai terapi ? Sebab kau amek sikit pown , dah lebeh 10 rengget . Cuba tambah marshmallow , candy , buah strawberry , buah itu buah ini dan tambah sedikit krim Hershey's syrup yang ada perisa chocolate/strawberry . Then bagi dekat abang cashier , then dia timbang then lihatlah harga di mesin penimbang . 
Yah itulah yang dinamakan terapi .
Salah satu terapi ialah shopping . Peace . 


Eya Pajira , off your laptop and go to study ! Solat Asar tak tunaikan lagi , lakukan yang wajib dulu . Then , finish your add math ! K esok ada add math . Yehhh . Assalamualaikum :)