Tuesday, 13 December 2011


Okeyh aku nak beli buku resepi ini sebab agak tertarik dengan si penulis , huahuahua . Yes saya minat Fizo Omar :)
KKK . Aku nak beli buku nieh sebab macam best jek taw and at the same time aku nak belajar masak . Yer saya akui saya tak pandai masak , seriously . Don't ask me why , dah besar panjang pown tak reti-reti lagi :o
Yeeerrrrr saya memang tak tahu masak tapi honestly aku nak belajar masak dan aku ada hati dan perasaan nak memasak sampai berangan-angan nak buka sebuah restoran and BEFORE THAT , aku nak belajar seni kulinari dulu :)
Thanks to MasterChef sebab menguatkan lagi cita-cita saya itu  Cehhh ;)

Betul lha kan kata orang , perempuan kalau belajar setinggi mana pown , dapur jugak lha yang dia akan masuk . Eh ? Hahaha . Dannnn , sombong macam mana pown perempuan itu sampai cakap "ieewwww I tak suke lha masak-masak nieh" . Akhirnya , ada perasaan juga nak masuk dapur untuk memasak :)