Tuesday, 25 October 2011

Menambahkan kalori bersama Ultimate Cheesy 7

Assalamualaikum . Cuti-cuti mcm nieh best jugak kalau hangout dengan family , friends , bf/gf pown boleh . Tapi tak lengkap rasanya kalau keluar tuwh tak makan . Betul tak ? Ouh yer , sape yang nak keluar dgn aku sila lha kosongkan perut anda dulu sbb program jalan-jalan cari makan adalah perkara yang wajib bagi saya . hikhokhikhok .

Ouh yer , aku rasa korang semua dah tahu kan menu pizza hut yang baru tuwh , Ultimate Cheesy 7 . Khas bagi yang penggemar cheese , as you know , dalam pizza nieh ada 7 jenis cheese . Tapi bagi yang cepat muak dengan cheese , anda tidak digalakkan makan sbb kang tak pasal-pasal penat org pizza tuwh nak mop muntah korang . Ieewwwwwwwwww ! Jangan begitu yer anak-anak :)


Hmmmmmmmmmmmmmm .. Tengok gambar pown dah tak tahan . Apatah lagi kalau menikmatinyaaaaa ~