Monday, 12 September 2011

Today I was tired and happy :)

Hello hello hello boypreng and girlpreng ! OMJAYYY today I was tired because today always berjalan berjalan berjalan . Hehehewww . Firstly , plan dengan Endang and Syafiqah nak pergi makan kat McD Jalan Pahang . After that , Farella nak follow us . Okeyh good , 4 orang bestlah kan . Bile balik jek , Endang call Syafiqah , she said dye tak boleh pergi . Ouh damn ! Grrrrrrrrr ! Alang-alang dekat lrt tuwh , naik jela pergi PWTC for lepak kat McD The Mall . Since balik sekolah tuwh sampailah dekat pukul 5 petang tadi baru sampai rumah . Ouh penat !



Yang lucunya , masa aku beli air kat Starbucks tuwh , 2 mamat yang kerja kat situ looks like excited bile tengok name tag aku . Sorang tuwh siap nyanyi lagu Erra Fazira lagi . Hahahaha . Peminat setia katanya ;p Hahahaha feeling-feeling artis pulak aku . #lambat lagi ;p




Impian saya :) Bila lah kan ? Satu jek prinsip yang aku pegang ; Tiada yang mustahil di dunia ini jika disertakan usaha , doa , dan tawakal . InsyaAllah :)




16 kali tengok , comey jugak nenek aku nieh . #Muda beno nenek aku nieh :) Hakhakhakhakhak ;p




Sejauh mana kita berada , sedekat mana kita berada , selama mana kita tidak berhubung , sekejap mana kita berhubung , KAU TETAP DI HATI KU :) #ecehcehcehceh :D




Ya betol :)