Tuesday, 23 August 2011

Minggu terakhir Ramadhan :)



Subhanallah , rupa-rupanya minggu nieh minggu terakhir Ramadhan . Sekejap jek kan masa berlalu . Masa awal Ramadhan aritu , asyik dok merungut "lamanyaaaaa nak raya :o" Nahhh skrg tunggu masa jek . Hehe . Semoga ini bukan Ramadhan terakhir bagi kite semua . Harap tahun depan kite boleh rasa lagi :)




As you know , skrg kat mana-mana memang ramai manusia dok shopping sana sini . Last night , I went to uptown and you know what , almost 1 hour my aunt and I cari parking . Huh , memang terbaik lah ! Disebabkan rasa macam lemas sbb asyik pusing tempat yang sama , lepas jek dapat parking , aku rasa macam 'mabuk' sikit . Aduh tuwh baru cari parking , belom lagi sesak nak balik kampung nanti . Insyaallah hari Sabtu nieh aku balik kampung . Hehehewwwwwww seronoknyo .




Tapi mengikut ramalan , as usual kalau nak balik Kelantan tuwh masanya 8 jam untuk sampai . Tapi diramalkan , pada hari Sabtu nieh , akan menjadi 12 HINGGA 16 JAM ! Ada berani ? Hahahahaha . Takpelah , lagi pown baru syiok sbb baru ade feel nak raya . Alah sekali setahun jek kowt sesak-sesak macam tuwh :)




#Yang tinggal kat hostel tuwh mesti tak sabar-sabar kan nak balik . Baru ada feel :D





Oki Setiana Dewi . Cantik kan dye ? Dahlah cantik , warak pulak tuwh :)